Muffins med hindbær (ca. 25 stk.)

Ingredisenser:

500 g. mel

2 tsk. bagepulver

250 g. sukker

2 æg

100 g. margarine eller olie

3 dl. mælk

2 tsk. vaniliesukker

250 g. frosne hindbær

Fremgangsmåde:

Bland margarine, æg og sukker og rør grundigt sammen (billedet). Tilsæt mel, bagepulver, vaniliesukker og mælk og rør til dejen er samlet - optø de frosne hindbær i 1o minutter inden de vendes i dejen. De skal hverken være helt frosne eller helt optøede - på den måde beholder de formen i den færdige muffin, istedet for at “smatte” ud.

Hæld nu dejen i en pose og klip hul i bunden så dejen kan “sprøjtes” i muffinsformene.  Formene fyldes 2/3 op (billedet).

Bag ved 170 grader i ca. 30 minutter.

Færdige

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Kommentarer lukket.