Napoleonshatte (ca. 15 stk.)

Ingredienser:

Mørdej:

375 g. mel

Hattene stikkes ud

250 g. magarine

1 æg

150 g. sukker

Fyld:

300 g. marcipan

1 æggehvide

100 g. flormelis

Fremgangsmåde:

Rør sukker, æg og margarine grundigt sammen. Tilsæt mel og saml dejen.  Dejen kan godt bruges med det samme, men har godt af at stå i køleskab en times tid.

Rul nu ud som på billedet ovenfor og stik cirkler ud med en udstikker som på billedet eller et glas.

Ælt marcipanen med æggehviden – brug fingrene - kom flormelis i og ælt færdig.

Sæt nu 1 til 1 1/2 tsk. marcipanmasse på hver cirkel og fold cirklen sammen 3 steder,  så den danner en napoleonshat.

Bag ca. 15 minutter ved 180 grader.

Når kagerne er kølet af,  kan man pensle bunden med chokolade. (se under bagetips)


Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Kommentarer lukket.