Flødekartofler, 12 personer

Ingredienser:

4 kg kartofler

2 liter fløde

2 porer

salt og peber


Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær i skiver. Rens porerne og skær også i skiver.

Kom kartofleskiverne i en bradepande og bland porreskiverne i (som på billedet). Krydr med salt og peber og hæld fløden ved.

Bag i ca. en time ved 160 grader eller til kartoflerne er møre.


Som hovedregel gælder det at der skal 1/2 liter fløde pr. kg. kartofler (før de bliver skrællet)





Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>