Spagetti Carbonara, ca. 5 personer

Spagetti ret – let at lave og rigtig velsmagende

Ingredienser:

500 g. frisk pasta

Bacon og champignon brunes

250 g. bacontern

1 bk. champignon

1 løg

3 dl. mælk

1 kop reven ost

4 æg

Brocolli brunes med det sidste minut og pasta koges

Fremgangsmåde:

Kog pastaen  og lad den ligge i vandet til den skal bruges. Skær champignon i skiver og brun sammen med løg og bacontern. Del brocolli i små “buketter” og brun med det sidste minut.

Hæld vandet fra pastaen og kom over på panden med de brunede bacon mv.

Bland nu godt rundt med fuld blus på panden i nogle minutter.

Så er retten færdig

Bland mælk, ost og æg og hæld over retten. Varm videre i ca. 5 minutter så æggemassen stivner. Krydr med salt og peber og nu er retten færdig.


Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>