Let brunch. ca. 40 pers.

En let brunch, men med både bacon og pølser.

Menu:

Bacon – brunchpølser – røræg – leverpostej – ost – blødkogte æg  - syltetøj – frugt – rugbrød – hjemmebagte boller – juice – kaffe/the.

1,5 kg. bacon (jeg købte lidt tykkere skiver end normalt hos slagteren)

50 brunch pølser (også her slagterens hjemmelavede)

30 blødkogte æg

2 leverpostej

50 hjemmebagte boller

røræg af 30 æg

tomat og agurk

frugt

6 liter juice

10 liter kaffe

Fremgangsmåde:

Hjemmebagte boller (se opskrift her) serveret i kurv – i en anden kurv lægges rugbrød.

Bacon lægges på bageplader og steges ved 200 grader til det er sprødt.

Brunchpølserne brunes på panden og varmes færdige i ovnen ved 160 grader.

Bacon og pølser serverede jeg sammen på et fad.

Røræg: 30 æg piskes med 1 l. sødmælk og salt og peber (jeg brugte Santa Maria pebermix). Bages i bradepande i ovnen ved 160 grader mens der røres godt rundt hver 10 minut til røræggene er færdige.

De 30 æg kogte jeg i 2 portioner, så der kom friskkogte æg ind 2 gange. Jeg kogte i 4 minutter og lagde i en kurv foret med viskestykke. Jeg brugte engangs-æggebægre som jeg købte ved et catering firma.

Leverpostej lunes i ovnen og serveres pyntet med agurkeskiver.

Ost serverede jeg i skiver på fad med rød peber.

Tomat og agurkeskiver på et fad som tilbehør.

2 glas syltetøj.

Frugtfad med æbler, druer og blommer.

Udsnit af bordet - jeg havde ikke lige tid til at taget et ordentligt billede



Udgivet i Opskrifter til mange. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>