En let brunch, men med både bacon og pølser.
Menu:
Bacon – brunchpølser – røræg – leverpostej – ost – blødkogte æg - syltetøj – frugt – rugbrød – hjemmebagte boller – juice – kaffe/the.
1,5 kg. bacon (jeg købte lidt tykkere skiver end normalt hos slagteren)
50 brunch pølser (også her slagterens hjemmelavede)
30 blødkogte æg
2 leverpostej
50 hjemmebagte boller
røræg af 30 æg
tomat og agurk
frugt
6 liter juice
10 liter kaffe
Fremgangsmåde:
Hjemmebagte boller (se opskrift her) serveret i kurv – i en anden kurv lægges rugbrød.
Bacon lægges på bageplader og steges ved 200 grader til det er sprødt.
Brunchpølserne brunes på panden og varmes færdige i ovnen ved 160 grader.
Bacon og pølser serverede jeg sammen på et fad.
Røræg: 30 æg piskes med 1 l. sødmælk og salt og peber (jeg brugte Santa Maria pebermix). Bages i bradepande i ovnen ved 160 grader mens der røres godt rundt hver 10 minut til røræggene er færdige.
De 30 æg kogte jeg i 2 portioner, så der kom friskkogte æg ind 2 gange. Jeg kogte i 4 minutter og lagde i en kurv foret med viskestykke. Jeg brugte engangs-æggebægre som jeg købte ved et catering firma.
Leverpostej lunes i ovnen og serveres pyntet med agurkeskiver.
Ost serverede jeg i skiver på fad med rød peber.
Tomat og agurkeskiver på et fad som tilbehør.
2 glas syltetøj.
Frugtfad med æbler, druer og blommer.