Broccolisalat

Broccolisalaten her er let at lave og rigtig lækker

Fremgangsmåde:

1 broccoli hoved

50 g. nødder

1/2 rødløg

Fremgangsmåde:

Broccolihovedet skæres i små “buketter” som på nedenstående billede.

De  koges kort i 2 dl. vand – bare 1 – 2 minutter og sættes til afkøling.

Nøddernes hakkes og ristes på en tør stegepande til de bliver let gyldne.

Rødløget hakkes fint.

Den afkølede broccoli, nødder og rødløg blandes og salaten er klar.

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>