Stegt makrel, 4 personer

Makrel får man mest røget, men det er en meget velsmagende fisk bare som stegt.

Desuden er den meget sund på grund af sit høje indhold af fiskeolie.

Ingredienser:

 

10 makrel filetter

mel

salt og peber

 

Fremgangsmåde

De friske makrel fileter vendes i mel som på billedet – krydres med salt og peber – og steges i rigeligt margarine i ca. 5 minutter på hver side.

At de bliver stegt i rigeligt margarine (eller olie) gør makrellerne mere lækre og sprøde - fedtstoffet trænger ikke ind i kødet så det betyder ikke noget sundhedsmæssigt at der er rigeligt af det.

Jeg serverede med kartofler og persillesovs.

 

 

 

 

 

 

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>