Øl kylling

Denne måde at lave stegt kylling bruges mest til tilberedning i kuglegrill – men den kan sagtens laves i ovn. Fordelen er at den blive ekstra mør og sprød

Ingredienser:

1 kylling

1 dåse øl

krydderier

Fremgangsmåde:

Man tager en dåse øl og drikker det halve – den resterende halve dåse øl sættes i en bradepande og en rengjort kylling sættes ned over som på billedet.

Kyllingen krydres efter behag – jeg brugte her Læsøsalt og Santa Maria Pebermix.

Steg så kyllingen i ca. 1 time ved 180 grader – tilsidst gav jeg den 220 grader i 10 minutter.

Så har man den lækreste møre og sprøde kylling.

Udgivet i Madopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>