Disse kanelsnegle lavet af en almindlig kanelsnegledej, men formet på en anden måde – de bliver rigtig flotte og smager skønt
Ingredienser:
3,5 dl. mælk
100 g. margarine
1 æg
100 g. sukker
50 g. gær
1/2 tsk. salt
Remonce/Kanelfyld:
150 g. margarine
100 g. sukker
1 stor spsk. kanel
1/2 pose kagecreme (bagefast)
Fremgangsmåde:
Smelt margarinen i en lille gryde og hæld mælken ved og varm videre til blandingen er lunken. Hæld i røreskålen og kom gær i og rør til gæren er opløst. Kom de øvrige ingredienser i og ælt grundigt – gerne i 5 til 10 minutter.
Sæt dejen til hævning en times tid med et viskestykke over og kom den derefter ud på køkkenbordet (tilsæt mere mel hvis dejen klistrer for meget).
Rul dejen ud og smør med remoncen som på billedet.
Fold sammen – 1/3 ind over 2 gange som det ses på billedet.
Skær i strimler og sno dejen som på billedet og saml som en ring og sæt til efterhævning i 20 minutter.
Bag i ca. 15 minutter ved 200 grader til sneglene er gylden brune.
Når de er afkølede pyntes de evt. med glasur eller som her med hakkede nødder.
hej Peter
Hvordan laver du Remonce ? med smelte smør?
Hej – jeg smelter smør eller margarine i en gryde og tilsætter sukker, kanel og kagecreme. Så lader jeg det stå en halv times tid til afkøling og smører derefter på dejen.
mvh Peter