Ingefær småkager med nødder og chokolade, ca. 150 stk.

Lækre og sprøde småkager med en frisk smag af ingefær.

Ingredienser:

200 g. smør2.2

300 g. mel

150 g. flormelis

1 stor fintrevet ingefærknold

50 g. hakkede nødder

50 g. hakket chokolade

Fremgangsmåde:

Kom blødgjort smør, mel og flormelis i en røreskål og ælt dejen godt sammen til der ikke er smørklumper i.

Kom de resterende ingredienser i og ælt kortvarigt igennem. Hvis dejen er for tør tilsættes lidt vand og hvis den er for blød tilsætte lidt mere mel – og så er dejen færdig.

Rul ud i pølser og pak ind i staniol. Kom rullerne i køleskab i mindst 2 timer og skær pølserne i skiver som på billedet.

Bag ved 180 grader til småkagerne er gyldne – ca. 6 – 8 minutter.

Når de er bagt, skal de køle helt af inden de kommer i kagedåsen.

3.3

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>