Marengsbund med vanilieis og bærsauce

Opskriften som jeg har fået af min datter og svigersøn, er meget frisk og smager skønt. Den hjemmelavede marengsbund er helt anderledes lækker en dem man kan købe færdiglavet.

Ingredienser:

5 æggehviderm1

250 g. sukker

1 tsk. edike

100 g. hakkede nødder

50 g. chokolade

Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne helt stive og kom sukker i – lidt ad gangen – under fortsat piskning.

Pisk til sukkeret er helt opløst og pisk så eddiken i.’

Vend mandler og chokoladen forsigtig i.

Nu er marengsdejen færdig – den lægges på et stykke bagepapir som på billedet og bage i ca. 2 timer ved 150 grader.

Marengsen fyldes med vanilieis og bær saucen hældes over som på billedet herunder.

Bærsaucen er lavet af 300 g. frosne hindbær som koges med 50 g. sukker. Evt. kan man jævne den med lidt maizena rørt op i koldt vand.

m2

Udgivet i Dessertopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>