En hurtig ret til 5 personer. Kyllingen får en utrolig lækker smag med bacon og pesto – og det gør også at kødet ikke tørrer ud under stegningen.
Ingredienser:
6 pæne stykker kyllingebryst
Pesto
2 pk. bacon
Fremgangsmåde:
Skær kyllingebrysterne i halve og fordel 1/2 tsk. pesto på toppen.
Rul et stykke bacon omkring og læg i et ildfast fad. Nu er der så 12 stykker bryst med bacon, og de skal have ca. 30 minutter ved 180 grader.
Jeg serverede med ris og karrysauce samt lidt gulerodssalat.
Simpelt men utrolig lækkert.
Sikke da en lækker ret, så velsmagende og rigtig nem at lave. Den vil fra nu af indgå i vores yndlingsretter. Tak for den.
Mvh. Mette
Tusind tak for kommentaren. mvh Peter
Det var en god side petersopskrifter .fjeg har lykkedes med kringlen.jeg bager ikke meget kun boller har jeg lavet ,mmen nu ledte jeg efter kransekage toppe jeg har fået en 4 pakker masinpan ,derfor .
Men det ser hyggeligt ud på landet haha ja hønsene så nu god jul og godt nytår
Ja har du en god ide med masinpanen hilsen Ingrid f. 2017
Tak – det lyder som en god ide med kransekage toppe eller et tårn af kransekage ringe til nytår. God bagelyst