Æggekage, til 20 personer.

Æggekagen her er lavet i ovnen  – den bliver mere ensartet og luftig end bagt på pande.

Ingredienser:

3 l. mælk

50 æg

400 g. mel

2,5 kg. bacon

1/2 spsk. salt

peber

Fremgangsmåde:

Skær bacon i skiver og læg i bradepanden. Bag ved 180 grader til baconet er som på billedet.

 

Bland mælk, æg, mel, salt og peber i en røreskål og rør godt igennem. Hæld op i bradepande og bag ved 175 grader til massen er blevet næsten fast – læg bacon på og bag færdig. Ca. 30 minutter.

  

  

  

 

 

 

 

 

Pynt med purløg og tomater og server med rugbrød. 

 

 

 

 

 

 

Udgivet i Madopskrifter, Opskrifter til mange. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>