Skipperlabskovs, 25 personer

Gammeldags dansk sømandsret  - smager super godt

Ingredienser:

4 kg. oksebov

Laurbær og peber på gazestykke - bindes sammen med bomuldssnor og koges med.

8 kg kartofler i tern

5 løg

2 l. vand

6 boulion terninger

20 laurbærblade og 30 peberkorn i gaze pose

Fremgangsmåde:

Skær kødet i små stykker og brun i en gryde. Tilsæt vand, boulionterninger, løg og laurbærposen (som på billedet)

Kødet koges godt mørt

Kog i en time og tilsæt så kartoflerne som er skåret i tern. Kog videre i en time til halvanden og tag så laurbærposen op og smag til med salt og peber.

Nu skulle kartoflerne gerne være kogt godt ud og retten er færdig.

Serveres traditionelt med rugbrød og rødbeder. Jeg brugte et rugbrød skåret i halve og 3 glas rødbeder.


Færdig skipper labskovs til 25 personer



Udgivet i Opskrifter til mange. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>