Specier med chokolade og nødder, 175 stk.

Lækre småkager – simpelt hen

Ingredienser:

400 g. mel

Dejen rørt godt sammen - og har nu den helt rigtige konsistens

200 g. margarine

200 g. flormelis

200 g. mørk chokolade

100 g. hakkede nødder

1 æg

3 spsk. vand

Fremgangsmåde:

Lad margarinen få stuetemperatur så den bliver blød og ælt den godt sammen med mel og

Rulle metoden

flormelis. Tilsæt æg, vand og nødder og ælt igennem.

Ælt så tilsidst den hakkede chokolade i. Hvis dejen er for tør og smuldrende kan der tilsættes mere vand.

Specierne kan formes på 2 måder – enten ved at rulle dejen ud i pølser som på billedet og skære i tynde skiver som bages.

Eller ved at tage små klumper dej og trykke flade med håndfladen på bagepapiret og derefter bages.

Der er frit valg – begge metoder giver lækre småkager.

Bag i 6 – 8 minutter ved 180 grader.

Færdige til at komme i kagedåsen


Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>