Lækre småkager – simpelt hen
Ingredienser:
400 g. mel
200 g. margarine
200 g. flormelis
200 g. mørk chokolade
100 g. hakkede nødder
1 æg
3 spsk. vand
Fremgangsmåde:
Lad margarinen få stuetemperatur så den bliver blød og ælt den godt sammen med mel og
flormelis. Tilsæt æg, vand og nødder og ælt igennem.
Ælt så tilsidst den hakkede chokolade i. Hvis dejen er for tør og smuldrende kan der tilsættes mere vand.
Specierne kan formes på 2 måder – enten ved at rulle dejen ud i pølser som på billedet og skære i tynde skiver som bages.
Eller ved at tage små klumper dej og trykke flade med håndfladen på bagepapiret og derefter bages.
Der er frit valg – begge metoder giver lækre småkager.
Bag i 6 – 8 minutter ved 180 grader.