Lækker sommerkage – noget af det bedste ved jordbærsæsonen.
Ingredienser:
4 æggehvider
175 g. sukker
2 spsk mel
100 g. hakkede hasselnødder
Jordbærflødeskum:
knap 1/2 l. fløde
1/4 l. lagkagecreme (lavet af posecreme)
500 g. jordbær
Fremgangsmåde:
Pisk æggehviderne helt stive og pisk derefter sukker og mel i lidt ad gangen. Når det hele er pisket i, og dejen er glat og ensartet vendes nødderne i .
Fordel dejen på 2 bageplader med bagepapir (se billedet). Bag bundene ca. 20 min. ved 180 gr. Når de er helt kølet af fjernes bagepapiret.
Pisk fløden. Gem en smule flødeskum til pynt. Vend forsigtigt resten i kagecremen. Gem nogle jordbær til pynt. Resten skæres i fine skiver og vendes i flødecremen.
Fordel flødecremen over den ene bund og læg den anden ovenpå. Pynt med flødeskum og jordbær.
Kagen er nu klar til at blive serveret.