Nødde/chokolade småkager

Lækre sprøde småkager – nemme at lave

Ingredienser:

300g. mel

175 g. flormelis4.4l

250 g. smør (stuetemperatur)

2 tsk. vaniliesukker

2 æggeblommer

100 g. hakket mørk chokolade

50 g. hakket nødder

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser kommes i en skål og æltes godt sammen.

Dejen rulles ud i pølser på ca 5 cm. tykkelse, rulles ind i bagepapir eller folie og sættes på køl i køleskabet.

Efter et par timer – men gerne næste dag – skæres pølserne i skiver på ca. 2 mm. og bages i ca. 8 minutter ved 180 grader.

Efter bagningen sættes de til afkøling og først når de er helt kolde kommes de i en kagedåse.

1.1

 

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>