Dejlige “svampede” muffins med hindbær marmelade, nødder og chokolade.
Grundopskriften er fra lonelandmand.
Ingredienser:
150 g. smør
2 æg
400 g. mel
1 spsk. bagepulver
4 dl. yougurt
50 g. chokolade
50 g. nødder
Hindbær marmelade
Fremgangsmåde:
Kom blødgjort smør, sukker og æg i en røreskål og rør grundigt igennem.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør kortvarigt, bare så dejen bliver samlet – hvis man rører for længe går det ud over konsistensen på kagerne.
Kom dejen i en sprøjtepose eller alm. plastikpose – klip et hul i bunden på tykkelse med en tommelfinger og sprøjt dej i muffinsformene (jeg brugte de største jeg kunne finde). Formene skal være ca. halvfyldt.
Kom 1 stor tsk. hindbærmarmelade på som på billedet, og bag kagerne gyldne ved 170 grader i ca. 25 minutter.