Rababer crumble

Rababercrumble er en rigtig forårskage – med friske rababer. Serveret lun med flødeskum eller vanilieis er den bare skøn.

Ingredienser:

5oo g rababer

50 g. syltesukker (for at rababerfyldet ikke bliver for flydende)4

50 g. sukker

1 tsk. vaniliesukker

———————–

100 g. smør

100 g. havregryn

100 g. kokosmel

75 g. sukker

75 g. mel

50 g. hakkede nødder

Fremgangsmåde:

Skær rababerne i ca. 2 cm. stykker og bland med sukker og syltesukker.

Læg i et fad som på billedet.

Smelt smør og bland sukker, nødder, kokosmel, havregryn og mel sammen og fordel over rababerne.

Bag i 25 minutter ved 200 grader og server med flødeskum eller vanilieis når kagen er afkølet.

2

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>