Denne julemarmelade smager rigtig af jul – med nelliker og kanel
Indhold:
300 g. hindbær
1 tsk. stødt kanel
1 strøget tsk. stødt nelliker
1 strøget tsk. kardemomme
1 stang vanilie
800 g. syltesukker
Fremgangsmåde:
Kog jordbær og hindbær med 1 dl. vand og vaniliestænglen (den er blevet flækket i 2 halvdele) i 15 minutter.
Tag vaniliestænglen op og tilsæt krydderier og syltesukker og kog videre i 5 minutter.
Nu er marmeladen færdig – jeg blendede lige med en stavblender for at få en findelt marmelade, men det behøver man ikke.
kan man ik bruge sødemidel i stedet for syltesukker????
mvh jytte bruun
Hej – undskyld forsinkelsen. Hvis du skal bruge sødemiddel skal det være et som fylder lige så meget som sukker – ellers passer mængderne ikke.
Held og lykke
Ang julemarmeladen hvis man bruger både jorbær og hindbær fra frost skal man så stadig tilsætte 1 dl vand?? Mvh Charlotte Jensen
Hej – undskyld forsinkelsen, men der skal stadig bruges 1 dl vand selvom de er frosne.