Chokoladekage med bær

Denne dessertkage med chokolade og hindbær passer fint til et stykke is eller bare med en kop kaffe til

Ingredienser:

150 g. mørk chokolade

150 g. smør2.2l

2 æg

2,5 dl. sukker

100 g. mel

2 spsk. kakao

1 tsk. vaniliesukker

en håndfuld hindbær

Fremgangsmåde:

Smelt smør sammen med chokoladen i en gryde, uden at det bliver for varmt.

Pisk sukker, æg og vaniliesukker til det bliver hvidt og luftigt – rør sammen med smør/chokolade blandingen.

Kom til sidst mel og kakao i og rør let sammen med en grydeske eller lignende.

Kom bagepapir i en lille bradepande og hæld dejen i. Kom hindbær på, som på billedet ovenfor, og sæt i ovnen ved 175 grader. Bag i ca. 25 minutter, eller til man kan stikke en kniv i og tage op uden der hænger dej ved.

3.3

Udgivet i Bageopskrifter. Bogmærk denne opskrift.

2 svar til Chokoladekage med bær

  1. Rosa Maria says:

    Kan det passe, at der kun skal bruges 1dl mel?

    • Peter says:

      Hej Rose Marie

      Undskyld den lange svartid – tak fordi du gør opmærksom på opskriften. Jeg tror nu også at 1 dl. er for lidt, så jeg ville nok komme ca. 100 g. mel næste gang jeg bager den. Koncistensen af dejen skal være cirka som havregrød.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>