Denne dessertkage med chokolade og hindbær passer fint til et stykke is eller bare med en kop kaffe til
Ingredienser:
150 g. mørk chokolade
2 æg
2,5 dl. sukker
100 g. mel
2 spsk. kakao
1 tsk. vaniliesukker
en håndfuld hindbær
Fremgangsmåde:
Smelt smør sammen med chokoladen i en gryde, uden at det bliver for varmt.
Pisk sukker, æg og vaniliesukker til det bliver hvidt og luftigt – rør sammen med smør/chokolade blandingen.
Kom til sidst mel og kakao i og rør let sammen med en grydeske eller lignende.
Kom bagepapir i en lille bradepande og hæld dejen i. Kom hindbær på, som på billedet ovenfor, og sæt i ovnen ved 175 grader. Bag i ca. 25 minutter, eller til man kan stikke en kniv i og tage op uden der hænger dej ved.
Kan det passe, at der kun skal bruges 1dl mel?
Hej Rose Marie
Undskyld den lange svartid – tak fordi du gør opmærksom på opskriften. Jeg tror nu også at 1 dl. er for lidt, så jeg ville nok komme ca. 100 g. mel næste gang jeg bager den. Koncistensen af dejen skal være cirka som havregrød.